Werkwijze

Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot je sportieve en medische verleden en heden. Eventueel medicijngebruik of behandeling van specialist graag voorafgaand aan de massage doorgeven. Dit kan van invloed zijn op de inzet van de behandeling. Ben je reeds onder behandeling van een specialist, arts, verpleegkundig specialist, therapeut etc. dan kan ik je vragen met de behandelaar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast kan worden.

 

Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling worden gestaakt. Je kunt dan worden doorverwezen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw behandelend arts hierin toestemt.

 

seperator very large 700x5

 

Visie

Respect, kracht, vertrouwen en zelfstandigheid zijn de sleutelwoorden in mijn leven en in mijn werk. Ik sta voor mijn behandelmethoden, zorgvuldigheid en kwaliteiten, werk integratief en vind het belangrijk om aandacht te besteden aan de fysieke, mentale en emotionele aspecten van de mensen die mijn praktijk bezoeken.

 

seperator very large 700x5

 

Behandelingen

In mijn praktijk aan huis worden uitsluitend manuele therapeutische behandelingen gegeven en alleen op afspraak.
De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag zowel overdag als 's avonds. Voorafgaand aan de eerste behandeling neem ik een vragenlijst met je door. Aan de hand daarvan maken we een behandelplan. Indien nodig is

er overleg en afstemming met de overige behandelaars over de voortgang van de behandelingen. Het is ook mogelijk om therapeutische behandelingen in jouw eigen omgeving te geven.

 

seperator very large 700x5

 

Betaling en kosten

Voorafgaand van de  behandelingen ben je over de kosten geïnformeerd. De behandelingsduur en de recente prijzen staan altijd op de website vermeld. Facturen worden altijd op jouw eigen naam, conform behandeling en datum en AGB codes afgegeven. Na afloop van de behandeling graag gepast contant betalen.

 

Betalen per pin is nog niet mogelijk.

 

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW. 

 

Behandeling  Duur  Kosten
Shiatsu Ryoho® 60 minuten € 55.00
Shiatsu Ryoho® 90  minuten € 85.00
     

Klassieke massage

60 minuten

€ 55.00

Voetreflexologie 60 minuten  € 55.00 
Combinatie behandeling 115 minuten € 100.00

 

BTW nummer NL: 102748512B01 - BTW tarief: 21%