Werkwijze

Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een korte amnamnese afgenomen. Ben je reeds onder behandeling van een specialist, arts, verpleegkundig specialist, therapeut etc. dan kan ik je vragen met de behandelaar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast kan worden.

 

 

seperator very large 700x5

 

Visie

Respect, kracht, vertrouwen en zelfstandigheid zijn de sleutelwoorden in mijn leven en in mijn werk. Ik sta voor mijn behandelmethoden, zorgvuldigheid en kwaliteiten, werk integratief en vind het belangrijk om aandacht te besteden aan de fysieke, mentale en emotionele aspecten van de mensen die mijn praktijk bezoeken.

 

seperator very large 700x5

 

Behandelingen

In mijn praktijk aan huis worden uitsluitend manuele therapeutische behandelingen gegeven en alleen op afspraak.
De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag zowel overdag als 's avonds. Voorafgaand aan de eerste behandeling neem ik een vragenlijst met je door. Aan de hand daarvan maken we een behandelplan. Indien nodig is

er overleg en afstemming met de overige behandelaars over de voortgang van de behandelingen.

 

seperator very large 700x5

 

Betaling en kosten

Voorafgaand van de  behandelingen ben je over de kosten geïnformeerd. De behandelingsduur en de recente prijzen staan altijd op de website vermeld. Facturen worden altijd op jouw eigen naam, conform behandeling en datum en AGB codes afgegeven. Na afloop van de behandeling graag gepast contant betalen.

 

Betalen per pin is nog niet mogelijk.

 

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW. 

 

Behandeling  Duur  Kosten
Shiatsu Ryoho® 60 minuten € 60.00
Shiatsu Ryoho® 90  minuten € 90.00
     

Klassieke massage

60 minuten

€ 60.00

Voetreflexologie 60 minuten  € 60.00 
Combinatie behandeling 130 minuten € 120.00

 

BTW nummer NL: 102748512B01 - BTW tarief: 21%