Slide

Privacy Statement

Contactgegevens

 

Massage Noord

Top Naefflaan 58

9721 VD Groningen

 

06 – 28 37 44 82

info@massagenoord.nl
www.massagenoord.nl

 

1. Uw privacy

  1. Massage Noord neemt uw privacy serieus. Wij verwerken persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze website, van onze diensten en ook omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
  2. Wij doen ons best om de gegevens die u aan ons hebt verstrekt op een zorgvuldige manier te verwerken. Deze privacyverklaring geeft u een helder overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken, hoe wij daar mee omgaan en waarom wij deze verzamelen.
  3. In de zin van de uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is Massage Noord een zogenaamde: verwerkingsverantwoordelijke.

 

2. Een overzicht van verwerkte persoonsgegevens

 

De persoonsgegevens die wij verwerken zijn:

  1. Voor- en achternaam
  2. Adresgegevens
  3. Telefoonnummer
  4. E-mailadres
  5. Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bij het contact

 

3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

 

A. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van hun ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

 

B. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@massagenoord.nl. Wij zullen deze informatie verwijderen.

 

4. Doeleinden gegevensverwerking

 

Massage Noord verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  1. U te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  2. U desgevraagd informatie toe te sturen.

 

5. Bewaartermijnen

 

Massage Noord zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk i.v.m. wet- en regelgeving om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

6. Verstrekking van uw persoonsgegevens aan derden

  1. Massage Noord verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
  2. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Massage Noord blijft verantwoordelijk. Het gaat hier om bedrijven als Exigent voor e-mailvoorziening en websitehosting.

 

7. Het gebruik van cookies

 

Massage Noord gebruikt functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.

 

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. 

 

9. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

A. U heeft het recht om uw persoonsgegevens die wij hebben opgeslagen in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen door een gespecificeerd verzoek naar info@massagenoord.nl te sturen. Om uw identiteit te kunnen verifiëren, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen.

Maak in deze kopie het burgerservicenummer (BSN), MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), het paspoortnummer en uw pasfoto zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Massage Noord zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

B. Wanneer u uw gegevens wilt doorgeven aan een andere partij, kan Massage Noord dit gemakkelijk voor u realiseren. Doorloop dan de hierboven beschreven stappen.

 

U kunt ons bereiken via: www.massagenoord.nl  | 06 – 28 37 44 82 | Top Naefflaan 58 Groningen.

 

10. Beveiliging

 

A. Massage Noord neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of als er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@massagenoord.nl.

 

B. Indien u klachten heeft over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, dan kunt u dat melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen privacy statement
Massage Noord behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Het verdient aanbeveling om dit privacy statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. 

 


 

Aan de totstandkoming van dit privacy statement is uiterste zorg besteed. Wij hebben dit document opgesteld op basis van de informatie die we geraadpleegd hebben in verschillende (overheids)bronnen die ons tot nu toe bekend zijn.

 

  • Het kopiëren van bovenstaande informatie zonder toestemming wordt niet op prijs gesteld en kan geen enkele verantwoordelijkheid teweegbrengen bij Massage Noord.
  • Voor informatie die desondanks onvolledig of onjuist is overgenomen of voor het onjuist gebruiken of doorvoeren van dit privacy statement is Massage Noord niet aansprakelijk.

 

Laatst gewijzigd: juni 2018.