Slide

Ook massage voor rolstoelgebruikers

Wanneer u in een rolstoel zit, kan dit allerlei klachten veroorzaken. Stijve spieren, pijnlijke plekken op verschillende drukpunten en minder soepele gewrichten zijn veel voorkomende problemen. Massage Noord geeft tegenwoordig rolstoelmassages om deze ongemakken te verminderen. Het effect van de massage is afhankelijk van de mogelijkheden van uw lichaam.

 

De rolstoelmassage bestaat uit een combinatie van Shantala babymassage, holistic pulsing, polarisatie, energetische massage en klassieke massage. Dit houdt in dat eenvoudige, ritmische bewegingen worden afgewisseld met zachte schudbewegingen. We richten ons zowel op de spieren als de energiebanen. Deze proberen we door middel van handoplegging in balans te brengen.

 

Alle vormen van massage kunnen we toepassen met de kleding aan. Het kan zijn dat we een doek of sjaal erbij pakken om voorwaartse en zijwaartse pulsen te maken. Door wrijving geeft de doek extra warmte af. Met de rolstoelmassage willen we gewrichten losmaken en o.a. de huid, hoofd, nek, schouders, armen en rug stimuleren.

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 


Terug naar overzicht