Slide

Huisregels en algemene voorwaarden

Werkwijze

Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot je sportieve en medische verleden en heden. Eventueel medicijngebruik  of behandeling van specialist graag voorafgaand aan de massage doorgeven. Dit kan van invloed zijn op de inzet van de behandeling. Ben je reeds onder behandeling van een specialist , arts, verpleegkundig specialist, therapeut etc. dan kan ik je vragen met de behandelaar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast kan worden.

 

Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling worden gestaakt. Je kunt dan worden doorverwezen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw behandelend arts hierin toestemt.

 

Verhindering
Je kunt afspraak tot uiterlijk 24 uur van tevoren verzetten of afzeggen. Bij niet tijdige afzegging wordt 50 % van de behandeling in rekening gebracht. Bij verhindering zonder afmelding de volledige kosten.

 

Vervanging
Massage Noord heeft persoonlijke aandacht en passende oplossingen hoog in het vaandel staan. Hierdoor zijn de behandelingen op maat gemaakt. Wanneer vervanging noodzakelijk is, kiezen we samen zorgvuldig een specialist met de juiste expertise en die in staat is om de betreffende behandeling over te nemen.

 

Vertrouwelijkheid van de behandelingen
Als therapeut ben ik gehouden aan de NVST/SBRAG beroepscodes, geheimhoudingsplicht en klachten regeling.
Inhoudelijke informatie vanuit de therapie wordt alleen naar buiten gebracht als jij hierover expliciet toestemming hebt gegeven. Per behandeling houd ik de statussen bij en breng ik de voortgang en bijzonderheden in kaart.
De gegevens worden minimaal 15 jaar bewaard.

 

seperator very large 700x5

 

Betaling en kosten

Voorafgaand van de  behandelingen ben je over de kosten geïnformeerd. De behandelingsduur en de recente prijzen staan altijd op de website vermeld. Facturen worden altijd op jouw eigen naam, conform behandeling en datum en AGB codes afgegeven. Na afloop van de behandeling graag gepast contant betalen.

 

Betalen per pin is nog niet mogelijk.

 

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW.  

 

Behandeling  Duur  Kosten
Shiatsu Ryoho® 60 minuten € 55.00
Shiatsu Ryoho® 90  minuten € 85.00
     

Klassieke massage

60 minuten

€ 55.00

Voetreflex massage 60 minuten

€ 55.00

Combinatie behandeling 115 minuten

€ 100.00

     
ABG code praktijk 90-53440  
ABG code zorgveleners 90-044744

 

KvK nummer 53159004  
BTW nummer NL 102748512B01 BTW tarief: 21%

 

 

seperator very large 700x5

 

Brancheverenigingen