Even voorstellen

Achter Massage Noord in Groningen sta ik, Greet Barelds.

Gediplomeerd masseuse en manuele therapeut, verpleegkundige.

 

Graag stel ik me aan je voor. Na de opleiding Verpleegkunde, heb ik 25 jaar als verpleegkundige gewerkt in verschillende ziekenhuizen, verpleeghuizen, de thuiszorg en hospice. Tijdens deze leerzame periode heb ik mij breed georiënteerd  en regelmatig gezien wat lichamelijke klachten en ziekte met mensen doet en hoezeer het kan beperken en belasten in hun dagelijks functioneren.

 

Vanwege mijn overtuiging dat het functioneren van een mens samenhangt met de mate waarin het lichaam, het hoofd en het hart een geheel vormen, besloot ik mij verder te bekwamen in verschillende behandelmethoden. Behandelmethoden om lichamelijke klachten te verhelpen dan wel te verlichten en om de ontspanning, de vitaliteit en het welzijn van het menselijk lichaam en het hoofd te bevorderen.

 

Kijkend naar alle niveaus in de medische zorg, heb ik sinds 2010 diverse opleidingen gevolgd in massage, shiatsu, healing en voetreflex en de complementaire manuele behandelingen eigen gemaakt. In 2012 ben ik gestart met Massage Noord, praktijk voor massage in Groningen.

 

Samen met de cliënt zoek ik naar behandelmethoden en ontspanningstechnieken om het evenwicht, de balans en de energie tussen het lijf, het hoofd en hart te herstellen. Om zelf vitaal en veerkrachtig te blijven wandel ik graag, geniet ik ook regelmatig van massagebehandelingen en blijf ik mezelf ontwikkelen door het volgen van gerichte opleidingen en cursussen die aansluiten bij mijn praktijk Massage Noord.

 

Greet Barelds

Contact


Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Massage Noord Greet Barelds
Top Naefflaan 58, Groningen
Tel: 06 - 283 744 82